Bratislava, Slowakije
Portretten Musici Genius Loci Studio  

“Ik heb het gevoel dat het maken van foto's een overwegend intuïtief proces is. Je kunt niet op stap gaan om de foto te maken die je vooraf helemaal logisch hebt gepland. Maar zodra je terug bent, neemt de ratio de bovenhand en verifieert of verwerpt ze wat je hebt gemaakt. Daarom zeg ik dat ratio en intuïtie niet botsen. Zij versterken elkaar."
Wynn Bullock

Fotografie: intuïtie en ratio

Sinds enkele jaren leveren wij steeds vaker foto's bij
de interviews en artikelen die wij schrijven. Wij maken ook fotoreportages van evenementen en in 2010 begonnen wij met studiofotografie. Via deze
pagina presenteren wij u enkele voorbeelden van ons fotografisch werk. De foto's zijn thematisch gegroepeerd en occasioneel voegen wij thema's toe.

Alle foto's zijn beschermd door het copyright. Mail
of bel ons wanneer u bepaalde foto's wenst te gebruiken.

Voor de presentatie van de foto's gebruiken wij SimpleViewer. De 'galleries' openen in een nieuw browservenster of tabblad.

Portret_sample Portretten vormen een belangrijk onderdeel in ons fotografisch werk. Vóór of na de meeste interviews die wij afnemen, fotograferen wij onze gesprekspartners.


musici_sampleMuziek en muzikanten blijken een onuitputtelijk boeiend thema te zijn. Sinds september 2010 fotograferen wij geregeld voor Muziekcentrum De Bijloke in Gent.


genius_loci_sampleGenius loci betekent zoveel als de typische sfeer van een plek. Deze foto's werden gemaakt op plekken waar het werk ons bracht.


studio_sampleStudiofotografie is fascinerend. Als fotograaf creëer je zelf het licht waarmee je de persoonlijkheid van objecten of mensen zichtbaar maakt.