Producties
Diensten Copywriting Presentaties, contact met media Audiovisuele producties en fotografie Communicatiemanagement  

Presentaties

'Contacten met de media' staat in de top drie van de vervelendste taken van de meeste managers. 'De media zijn een mijnenveld', zo heet het dan. 'Journalisten rukken je woorden uit hun verband. Ze verleiden je zelfs tot uitspraken die je eigenlijk niet wil doen’. Ook ‘presentaties geven’ is een onaangename klus. Het publiek is niet aandachtig en haakt af. Het verhaal komt niet over.

Het kan ook anders. Boeiender, vlotter, verrassender. Er komt wel wat voorbereiding bij kijken. Geregeld ontwikkelen wij slide- en videopresentaties voor directieleden en managers die moeten spreken voor pers, klanten, aandeelhouders en medewerkers… Wie dat wenst, kan ook rekenen op (taal)coaching in het Nederlands en het Engels. Voor overtuigende speeches en effectieve presentaties op symposia, beurzen en persconferenties zijn goede slides immers niet voldoende. De spreker moet duidelijk overkomen, verrassen en vooral blijven boeien.

Vertrouw ons uw inhoud toe

Wij beschouwen het als onze opdracht mensen plezier te laten beleven aan het geven Ă©n volgen van presentaties. Samen met u bepalen wij het verhaal dat u wenst te brengen. Wij houden de inhoud kritisch tegen het licht, ordenen de boodschap, stemmen ze zorgvuldig af op de deolgroep en maken audiovisuele hulpmiddelen met impact. Keurig binnen de huisstijl, zeker niet overvol en met passende visuele ondersteuning.

Scripts voor e-learning

Wij schrijven ook de teksten voor e-learning presentaties en zorgen wij voor de bijbehorende evaluatievragen, gebaseerd op de leerdoelstellingen. Een gedroomde opdracht voor copywriters met een uitgesproken voorkeur voor inhoud. Een krachtig en nog steeds wat onderbenut opleidings- en onderwijsinstrument.