Copywriting
Diensten Copywriting Presentaties, contact met media Audiovisuele producties en fotografie Communicatiemanagement  

Copywriting

Copywriting is en blijft onze core business. In het jargon hebben we het dan over concepten, short copy, long copy en eventueel ook rewriting en eindredactie. Wij doen het allemaal. En met een uitgeproken voorkeur voor complexe opdrachten.

De afgelopen jaren schreven wij voor banken, verzekeringsmaatschappijen, watermaatschappijen, staalbedrijven, onderzoekscentra, beursorganisatoren, chemische bedrijven, diverse overheden en overheidsdiensten...

Wij leverden teksten af voor magazines, advertenties, banners, brieven, brochures, folders, jaarverslagen, muismatten, persberichten, presentaties, speeches…

De onderwerpen die wij voor onze opdrachtgevers behandelden, zijn haast niet meer op te sommen. Het gaat van architectuur tot ziekenhuishygiëne en van delicatessen via human resource management tot scheepsbouw.

Voorbeeldteksten

Opdat u zich een beeld zou kunnen vormen van onze aanpak, hebben wij enkele voorbeeldteksten opgenomen in deze site. Klik hier voor een overzicht. Alle teksten zijn beschermd door het copyright.

Geregeld voegen wij teksten toe en nemen wij er ook weer weg. Als u dat wenst, kunnen wij u uiteraard nog andere voorbeeldteksten bezorgen die misschien nauwer aanleunen bij wat u zelf nodig hebt. Even bellen of mailen volstaat.