AV producties
Diensten Copywriting Presentaties, contact met media Audiovisuele producties en fotografie Communicatiemanagement  

Audiovisuele producties en fotografie

Vaak zijn woorden niet genoeg om een boodschap over te brengen. Even vaak kunnen foto's en videobeelden niet volstaan om een overtuigend en coherent verhaal te vertellen. Woorden en beelden hebben elkaar nodig. Om die reden leggen wij ons toe op communicatie in woord én beeld.

Bij steeds meer teksten die wij schrijven, leveren wij ook foto's af. Klik hier voor enkele voorbeelden van ons fotografisch werk.

Regelmatig worden wij ook gevraagd concepten, scenario's, en voice-over teksten af te leveren voor videoproducties. Vaak begeleiden wij die videoprojecten vanaf de eerste opname tot de eindmontage.

Momenteel convergeren fotografie en videografie. De fotocamera's waarmee wij werken, zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor het opnemen van High Definition video's (1920 x 1080/50P). Een voorbeeld vindt u hieronder.

ArcelorMittal Projects Rotterdam

Voor ArcelorMittal Projects in Rotterdam maakten wij een film waarin het bedrijf uitlegt wat zijn core business is. De video werd voor het eerst geprojecteerd op een conventie van en voor alle Europese medewerkers van ArcelorMittal zelf. Het primaire doel was aan de collega's duidelijk te maken op welke wijze ArcelorMittal Projects een meerwaarde kan betekenen voor de groep. In een internationaal bedrijf als ArcelorMittal is het niet altijd eenvoudig synergie-effecten te ontwikkelen met andere entiteiten van de groep. Nadien werd de video ook gebruikt tijdens contacten met klanten en prospects. Wij begeleidden het hele project.

De Bijloke Muziekcentrum

Onderstaande film draaiden en monteerden wij voor het Muziekcentrum De Bijloke in Gent. Het is een opname van een repetitie voor 'Sneeuwengel', een productie met tekst en voordracht van Gerda Dendooven en muziek van Christoph Graupner, gebracht door Frédérick Haas. De film werd in High Definition opgenomen, maar is hier te zien in gecomprimeerd formaat (1270 x 720).